Pořádáme jazykové kurzy

27.08.2012 18:39

Tato nabídka je již ukončená.

1.pololetí ZAHÁJENÍ říjen 2012 !!!

 

Skupinová a individuální výuka v kurzech pro začátečníky, středně pokročilé, pokročilé a v konverzačních hodinách.
 
  • anglicky 
protože angličtina je světový jazyk a bez jeho znalosti se dnes obejde málokterá kvalifikovanější profese. Stal se nepostradatelným pro osobní i profesní rozvoj člověka a znalost angličtiny je v dnešní informační společnosti považováno za jeden z prvků základní gramotnosti člověka. 
  • německy 
protože Německo je stále nejvýznamnější obchodní partner České republiky a v řadě oborů se bez něj prostě neobejdete - provázanost těchto dvou zemí je dána historicky a znalost němčiny vám dá významnou konkurenční výhodu.
  • rusky 
protože bez ohledu na naši minulost, je Rusko stále velmoc s neomezenými zdroji a pokud budete chtít podnikat směrem na Východ, znalost ruského jazyka a pití vodky ván přinese cenné body. 
  • francouzsky 
protože je to krásný jazyk a až pojedete vyznat svou lásku pod Eiffelovku, není nic romantičtějšího, než to říct francouzsky. vedle toho se francouzsky hovoří v mnoha významných zemích světa, mimo samotné Francie je to třeba Belgie, Švýcarsko, Kanada a v části Afriky. 
  • španělsky 
protože se jedná o jeden z nejrychleji rostoucích světových jazyků, momentálně jím hovoří bezmála půlmiliarda lidí a je tak druhým nejpoužívanějším jazykem světa. Domluvíte se nejen ve Španělsku, ale i ve velké části centrální a jižní Ameriky. 
  • italsky 
je to jazyk opery, krásy, módy a dobrého jídla, úspěšně bojuje s francouzštinou o titul nejlahodnějšího jazyka světa. Patří mezi lehčí jazyky a určitě už dnes znáte řadu italských výrazů, které u nás zdomácněly.
 
 
EXTRA  nabídka :  otevřeme kurz pro Vás a Vaše kolegy či známé v termínu a v úrovni, která Vám vyhovuje !!! 

 

Začátečníci: zájemce o tento kurz nikdy tento jazyk nestudoval,studijní materiály nejsou v ceně kurzu. 
                       
Mírně pokročilí: zájemce o tento kurz zná základní časy a je schopný jednoduše komunikovat na základní konverzační téma, studijní materiály nejsou v ceně kurzu.  
                             
Pokročilí: kurz je určen těm, kteří se již dokáží dorozumět v běžných společenských situacích, ale necítí se jistí ve vyjadřování a v pokročilé gramatice, studijní materiály nejsou v ceně kurzu.  
 
Konverzační kurz anglického jazyka s rodilým mluvčím – výuka je vedena po celou dobu v anglickém jazyce. Studijní materiály v ceně kurzu. 
 
Pojďte se s námi rozmluvit: Kurz bude zaměřen především na základní konverzační fráze a témata, následně pak na využití jazyka v běžných každodenních situacích,zopakování a rozšíření slovní zásoby, osvojení nejdůležitějších frází potřebných při cestě do zahraničí. Studijní materiály v ceně kurzu. 
Na první hodině probíhá volba témat – na základě seznamu témat, která by se mohla probírat si sami zvolíte podle svých potřeb tematické zaměření dalších hodin. V seznamu témat se objeví např. následující:
 
Základní údaje o sobě                                     V restauraci (objednáváme, platíme) 
Jak se zeptat na cestu                                    U lékaře (v ordinaci) 
Na letišti a na nádraží (kupujeme si jízdenku)    V bance (měníme si peníze) 
Nakupování (ptáme se na zboží, platíme)          V hotelu (na recepci) 
 
 
V případě jakýchkoliv dalších dotazů mě můžete kontaktovat na tel.č. 602 325 108
ECO Velké Meziříčí 
Romana Procházková