Speciální nabídka

29.01.2019 09:24

Tato nabídka je již ukončená. Sledujte naše stránky. Jakmile budou vypsány nové kurzy, budeme Vás zde informovat.

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

  • Domluvíte se anglicky, ale trápí vás nepřesnosti v gramatice?
  • Nejste úplný začátečník, ale raději volíte jednodušší vyjádření, než abyste riskovali špatná použití těch složitějších?
  • Stále opakujete raději tytéž naučené fráze, než abyste dali šanci květnatějšímu jazyku?
  • Máte pocit, že v plynulejší a svěžejší angličtině vás brzdí právě na první pohled velmi složitá gramatika?
  • Potom neváhejte a přihlašte se do našeho kurzu!

 

CO OD TOHO MŮŽETE ČEKAT?

Anglická gramatika se může zdát být velmi obsáhlým seznamem výjimek a nelogických postupů, které spolu pramálo souvisí. Opak je ale pravdou!

Na základě zkušeností drtivé většiny uživatelů jsou jedním z nejpalčivějších problémů angličtiny gramatické časy. Kdy a jaké použít? Předpřítomný, minulý průběhový nebo snad dokonce předbudoucí? To jsou otázky, na které mnohdy těžko hledáme jasnou odpověď. Ať už se denně potýkáme s mluvenou či psanou angličtinou.

Pokud už vás tedy nebaví pouze odhadovat, tipovat nebo zkoušet, jaký čas nebo gramatický jev máte  použít, ale raději chcete mít absolutní jistotu, neváhejte – rádi vám ukážeme, jak na to!

JAK?

Žádné učebnice, žádné zdlouhavé memorování důležitých pouček. Pokud jste tyto klasické metody již také zkusili, leč „kýžené ovoce nepřinesly“, je na čase něco změnit a to zcela zásadně.

Jednoduchou, názornou a logickou formou vysvětlíme a přiblížíme gramatické časy tak, abyste už nikdy nemuseli zbytečně přemýšlet nad tím, JAK něco řeknete, nýbrž CO řeknete.

PROČ?

Gramatické časy jsou jedním ze základních stavebních kamenů a vzhledem ke svým logickým postupům patří k nejjednodušším prvkům anglické gramatiky. Pokud jsou pro vás ale vinou školních drilů a učebnic zatím spíše matoucí a plné složitostí, dejte nám šanci vám vše ukázat v úplně jiném, jasném světle a naučte se tak používat angličtinu jednoduše, chytře a s nadhledem.

KDE a KDY?

Termíny si můžete přímo s námi domluvit na tel.čísle 602 325 108 nebo na e-mailu: eco-prochazkova@seznam.cz.
Výuka probíháJŠ ECO Velké Meziříčí, Mlýnská 6.

Také se můžete přihlásit do skupinových kurzů v níže uvedených termínech

9.-13.července    nebo    16.-20.července    nebo    23.-27.července

v časech od 9:00 -10:30  nebo 17:30 -19:00